KERSTPAKKETTEN MET EEN FAIRHAAL

December is de maand om medewerkers of relaties een blijk van waardering te geven. Hiervoor biedt Wereldwinkel Velp uitgebreide mogelijkheden. Wij verzorgen kerstpakketten, kerstattenties en eindejaarsgeschenken in alle prijsklassen. Allemaal producten met een FAIRHAAL. Met een geschenk uit de wereldwinkel worden twee doelen bereikt. De ontvanger is blij met de waardering en voor de makers van de fairtrade producten betekent dit werkgelegenheid, inkomen en een beter bestaan voor henzelf en de lokale gemeenschap.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Meer informatie over kerstpakketten en eindejaarsgeschenken is te vinden in de nieuwe kerstkrant van 2019. Vraag deze aan via info@wereldwinkelvelp.nl of bekijk deze digitaal:

Kerstfolder 2019

Kerstpakketenfolder 2019

 

Met een bezoekje aan onze winkel kunnen we helpen om een kerstpakket samen te stellen met producten, uit ons hele assortiment, ingekocht bij een groot aantal leveranciers. En natuurlijk adviseren wij graag met het uitzoeken van een eindejaars- of kerstattentie. Loop gerust voor een afspraak bij ons binnen. Of maak telefonisch 026- 3617162 of via de mail info@wereldwinkelvelp.nl een afspraak met ons.